Royal Car Shine, Knokke (Knokke-Heist)

Heeft u een passie voor mooie auto's? Laat dan uw auto verzorgen door mensen die deze liefde voor auto's met u delen, bij Royal Car Shine weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Interieur en exterieur

Wanneer u langskomt voor een wasbeurt dan kunt u ervanuit gaan dat dit met de grootste zorg gebeurt. De afwerking wordt handmatig en met oog voor detail gedaan. Naast het exterieur kunnen we ook het interieur verzorgen. Wilt u er zeker van zijn dat uw auto regelmatig gereinigd wordt? Neem dan contact op voor een onderhoudscontract.

Goede service

Breng uw auto naar onze werkplaats waar wij alle benodigdheden hebben om uw auto te verwennen, tijdens de grote beurt kunt u genieten van een gratis drankje en wifi. Natuurlijk kunnen we de auto ook bij ophalen en weer afleveren. We hebben verschillende pakketten voor het interieur en exterieur, natuurlijk kunnen we ook altijd een pakket voor u personaliseren.

Sinds kort kunt u bij Royal Car Shine ook terecht voor autostyling. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op met Royal Car Shine

Via dit formulier neemt u contact op met Royal Car Shine via Vergelijkbedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Royal Car Shine

’t Walletje 109

8300 Knokke Knokke-Heist

West-Vlaanderen

Royal Car Shine, Knokke (Knokke-Heist)
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Trefwoorden:Carstorage, Rapping, Polijsten van auto's, Carcare, Coating, Luxe handwash, Exterior carwash, Interior carwash, Autowasserijen, Autopoetsbedrijven