Bowling Zuidpand, Roeselare

Op zoek naar een leuke activiteit voor een avondje uit? Bij Bowling Zuidpand hebben we verschillende arrangementen waarbij bowlen wordt gecombineerd met een hapje eten. Van kinderen tot senioren, iedereen is welkom bij Bowling Zuidpand.

Arrangementen:

  • Steengrillen: Combineer uw avondje bowlen met steengrillen. Een gezellige manier om samen te eten met vrienden, familie of collega's. U krijgt een glas cava vooraf en bij het steengrillen krijgt u 8 soorten vlees, groenten, sauzen en frietjes. Het is ook mogelijk om vegetarisch of vis te grillen. Wijn en water is bij de maaltijd ingebrepen. Op woensdag en donderdag is steengrillen mogelijk vanaf 10 personen. Reservering is noodzakelijk.
  • Kinderfeestje: Op woensdag en zaterdagnamiddag kunnen uw kinderen zich uitleven op de bowlingbaan. De banen worden aangepast aan de leeftijd door middel van bumpers en lichtere ballen. Dit is geschikt voor kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar. De kinderen krijgen frisdrank en 2 pannenkoeken of een ijsje.
  • Tienerparties: Kinderen van 10 tot 18 jaar kunnen op vrijdag en zaterdagen van 17.00 tot 19.00 komen bowlen. Een andere mogelijkheid is zondag vanaf 11.00. Bij de prijs zitten twee drankjes inbegrepen en een frikandel met frietjes.
  • Verrassingsbrood: Wij kunnen 25 mini sandwiches met verschillende soorten beleg serveren. Het is wel belangrijk om dit twee weken van tevoren te bestellen.
  • Happy Time Bowling: Vrijdag van 16.00 tot 19.00 en zondag van 11.00 tot 14.00.
  • Clubtraining op donderdagavond om 20.30 en vrijdagavond om 20.30.

Bowling Zuidpand BVBA

Zuidstraat 24

8800 Roeselare

West-Vlaanderen

Bowling Zuidpand BVBA, Roeselare
Contact gegevens

Trefwoorden:Steengrillen, Kinderverjaardag, Tienerparty , Verrassingsbrood, Happy Time Bowling, Clubtraining, Seniorennamiddag