Unipool Benelux BVBA, Antwerpen

Rubic saunaOpgericht in 1977 in Noord-Duitsland, behoort UNIPOOL tot de toonaangevende handelaars in de zwembadbranche voor het privé-gebruik. Dertig jaar na aanvang stelt Unipool een 70-tal werknemers tewerk.  Wij beheren eigen filialen in Frankrijk (Sermersheim), België (Antwerpen) en Spanje (Tacoronte).  In alle andere Europese landen werken wij met agenturen. Dit internationaal netwerk maakt het ons mogelijk de zwembadbouwer de ondersteuning te bieden aangepast aan zijn lokale behoeften.

BuitensaunaUNIPOOL BENELUX BVBA is het Belgische filiaal verantwoordelijk voor de verkoop in de Benelux.

Het gros van onze activiteiten realiseren wij in de zwembadbranche.  Daarnaast hebben wij echter ook een gamma sauna’s en whirlpools in aanbieding.  Een ruime waaier aan producten van kwalitatief hoogstaande partners – waar wij reeds jarenlang mee samenwerken -  vervolledigt ons gamma.

“Deutsche Grundlichkeit”, meer dan 30 jaar ervaring en een ruime voorraad zijn 3 van onze belangrijkste troeven. Technische kennis en zin voor “partnership” liggen aan de basis van ons succes.


Producten

POLYESTER Swim-tec bad

Neem contact op met Unipool Benelux BVBA

Via dit formulier neemt u contact op met Unipool Benelux BVBA via Vergelijkbedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Unipool Benelux BVBA

Waterwilgweg 2

2050 Antwerpen

Antwerpen

Unipool Benelux BVBA, Antwerpen
Contact gegevens

Trefwoorden:Groothandel, Zwembaden, Whirlpools, Massagebaden, Sauna's, Recypool

Rubrieken: