Margodt Kurt in Ichtegem, uw schilder voor een totaalafwerking van uw woning zowel binnen als buiten

Bent u op zoek naar een professionele schilder met jarenlange ervaring? Wees welkom bij Margodt Kurt in Ichtegem. Voor al uw kleine schilderwerken en grote schilderwerken komt Kurt, als zelfwerkend patroon, voor u binnen schilderen en buiten schilderen. U kunt Kurt Margodt ook al uw behangwerken laten uitvoeren en verschillende soorten vloerbekleding laten leggen. Zo komen wij laminaat vloeren leggen, u kunt tapijt vloeren laten leggen en vinyl vloeren laten leggen. Daarnaast behoort ook het plaatsen, afwerken en schilderklaar maken van gyproc tot de werkzaamheden.

Grote schilderwerken Ichtegem

Wie is Kurt Margodt?

Laat u uw opdracht uitvoeren door Kurt Margodt? Dan weet u zeker dat u een vakman in huis haalt. Als zelfwerkend patroon is Kurt direct persoonlijk betrokken bij elk project. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in het vak, kunt u rekenen op een professionele begeleiding en deskundig advies. Om u optimaal te begeleiden in het maken van uw keuze, kunt u ook gebruik maken van de diensten van onze kleurconsulent. Zo kan uw nieuwe interieur, in harmonie, volledig op elkaar worden afgestemd.

Vloerbekleding voor bedrijf en particulier

Wilt u de kleur of het aangezicht van bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer of winkel veranderen? Dan bereikt u een complete metamorfose door het laten leggen van nieuwe vloerbekleding. Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvrije vloer, adviseren wij vinyl vanwege zijn slijtvaste eigenschappen. Voor een warme uitstraling geeft tapijt direct sfeer aan de ruimte en geeft u de voorkeur aan een houtlook? Dan biedt laminaat uitkomst. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ook voor gordijnen en overgordijnen

Bij Kurt Margodt kunt u rekenen op een totaalconcept. Van behang en vloerbekleding tot schilderwerk en gordijnen. Voor gordijnen op maat, zorgen wij voor de maatneming, het vervaardigen en plaatsen. Bovendien maken wij gebruik van stofstalen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij bieden voor u de volgende diensten:

  • Binnen- & buitenschilderwerk
  • Behangwerken
  • Leggen van laminaat-, vinyl- & tapijt vloerbekleding
  • Plaatsen, afwerken en schilderklaar maken van gyproc
  • Verzorgen van gordijnen op maat

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie over onze prijzen? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook  een email bericht sturen. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Totaalprojecten  Ichtegem

Neem contact op met Margodt Kurt

Via dit formulier neemt u contact op met Margodt Kurt via Vergelijkbedrijven.be. Bij spoed raden wij u altijd aan direct zelf contact op te nemen.

Voorwaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Margodt Kurt

Ermietshoek 33

8480 Ichtegem

West-Vlaanderen

Grote schilderwerken - Margodt Kurt, Ichtegem
Contact gegevens
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Trefwoorden:Binnen schilderen, Buiten schilderen, Kleine schilderwerken, Grote schilderwerken, Behangwerken laten uitvoeren, Laminaat vloeren leggen, Tapijt vloeren laten letten, Vinyl vloeren laten leggen, Plaatsen, afwerken en schilderklaar maken van Gyproc